Grupper

Alle former for grupper er velkomne her hos os – vi sørger for alt forplejning – så der er tid for gruppen til at nyde de historiske bygninger og naturen. Vi har direkte adgang til Skanderborg sø, hvor hvis man er heldig, man kan se de fredede havørne.

Danhostel Skanderborg terrassse
Danhostel Skanderborg Officersmessen

Lidt om Danhostel Skanderborg

I Skanderborg bøgeskov havde Luftwaffe under 2.verdenskrig sit danske hovedkvarter. Det tyske Luftwaffe indrettede sig i Skanderborg Dyrehave, hvor de byggede et stort antal træhuse og betonbunkers, der skulle huse hovedkvarterets forskellige afdelinger. Barakkerne var generelt bygget af brædder, men officersmessen blev bygget af solide træbjælker, som blev bragt til Danmark formodentlig fra Belgien. Huset er bygget i foråret 1944 og var indtil maj 1945 Offizierskasino, hvor officererne fik deres måltider. De kunne desuden tilbringe deres fritid i den smukke bygning, hvorfra der er en fin udsigt over søen. Soldaterne forlod stedet i forsommeren 1945.

Gruppeophold

Vi tilbyder moderne og professionelle ophold til grupper – med lækker forplejning og personligt værtskab.

Vi har gode faciliteter til alle typer af gruppeophold, klubber, foreninger, uddannelsesinstitutioner, produktionsskoler, studiegrupper, pensionistgrupper, familier, personer med særlige behov, idrætsforeninger samt grupper der søger overnatning i forbindelse med events – vi har plads og kan rumme alle gruppetyper.

Værelserne kan rumme fra én og op til 4 personer – jo flere personer pr. værelse, jo lavere pris pr. person. Vores hytter kan rumme op til 6 personer, hvoraf den ene seng er en dobbeltseng

Udflugtsmuligheder

Det danske Søhøjland byder på mange spændende udflugter.

  • Kanosejlads på Skanderborg sø
  • Bunkermuseet Skanderborg 20 meter.
  • Skanderborg. Ole Lund Kierkegaards barndomsby 3 km.
  • Høgdal og den hyggelige by Boes 10 km.
  • Øm Kloster 15 km.
  • Himmelbjerget og den lille handelsby Ry 20 km.
  • Den Genfundne bro 20 km.

Danhostel Skanderborg ligger kun 25 min. i bil fra Aarhus der byder sig til med et væld af muligheder. Vi sælger billetter til Den gamle by, og eller er et besøg på strøget, på toppen af Aros kunstmuseum eller Moesgaard Museum klart anbefalelsesværdigt. Skriv til os og vi kan hjælpe jer med at planlægge jeres tur.

Send forespørgsel