Kursus, konferencer og møder

Vi tilbyder pakkeløsninger af høj kvalitet

Slip for feriestress - bo hos os

Omgivet af bøgeskov og vand.

Familieferie tæt på seværdigheder

Slotte, Lego, ”bjerge”, hjuldampere, hajer og Tivoli Der...

Grupper

 

På Danhostel Skanderborg Vandrerhjem har vi i alt 16 værelser, 6 hytter med plads til 5 personer samt 4 hytter med plads til 6 personer. Skal du holde familiearrangement, teambuilding arrangement, fødselsdagsfest eller andet så har vi kapaciteten til både store og små grupper.

Vi skræddersyr gerne jeres ophold, så det passer til netop jeres behov og ønsker. Vores mange års erfaring i at håndtere grupper i alle størrelser betyder, at vi kan imødekomme langt de fleste forespørgsler.

Vi har hvad der skal til for at få jeres ophold til at fungere optimalt, og vi hjælper eksempelvis gerne med koordinering af måltider, gode råd til ture og sightseeing i Jylland.

Når I ankommer på hostellet står en af vores kompetente medarbejdere klar til at byde jer velkommen og til at give hele gruppen information om de praktiske forhold, hvordan hostellet og dets faciliteter fungerer, og så videre. Vi modtager mange forskellige grupper: folkeskoleklasser, gymnasieklasser, lejrskoler, spejdere, virksomheder, polterabender, udenlandske grupper med flere, og vi ved lige præcis hvordan vi skal forholde os til hver af dem. Det betyder, at holdlederen, hvad end denne er lærer, chef, forælder eller noget helt fjerde, kan vide sig sikker på, at gruppen er i gode hænder.
Kontakt vores gruppebooking for mere information eller et uforpligtende tilbud:

Telefon: + 45 86511966 Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.                 

Gruppepriser
kr.245,- p.p/p.n
i værelse m. bad/toilet
Priserne inkluderer morgenmad & slutrengøring, og forudsætning på at gruppemedlemmerne indkvarteres med minimum 4 personer per værelse.
Tillæg øvrige produkter:
 
 
Selvsmurt madpakke inkl. frugt:
 
kr.50,-       p.p./p.d
Selvsmurt madpakke ekskl. frugt:
kr.35,-       p.p/p.d
   
Frokostbuffet m. 1 øl/vand:
kr.160,-    p.p./p.d
Middag 1 - ret:
kr.125,-      p.p./p.d
Middag 2 - retter:
kr.160,-    p.p./p.d
Middag 3 - retter:
kr.225,-    p.p/p.d
   
Sengelinned:
kr. 55,-     pr. sæt
Tillæg enkeltværelse:
kr.350,-    pr. værelse
 
Scroll to Top