Kursus, konferencer og møder

Vi tilbyder pakkeløsninger af høj kvalitet

Slip for feriestress - bo hos os

Omgivet af bøgeskov og vand.

Familieferie tæt på seværdigheder

Slotte, Lego, ”bjerge”, hjuldampere, hajer og Tivoli Der...

Konfirmation i fantastiske rammer

Med bøgeskoven som baghave og Skanderborg sø som forhave – Får I her muligheden for at holde fest i Søhøjlandets skønneste natur.

Vi har forskellige selskabslokaler, som giver plads til hele familien. Hovedhuset ligger midt i skoven og er en flot bjælkehytte bygget under 2.verdenskrig. Skoven, som har rødder tilbage til 1300-tallet, hvor kongerne der boede på Skanderborg Slot benyttede skoven som personlig jagtskov, har plads til at hele familien kan røre sig mellem retterne. 

  

En fest i konfirmandens ånd

Til en konfirmation skal maden falde i hovedpersonens smag. Sammen med vores kokke kan I sammensætte den perfekte menu til jeres konfirmationsfest, uanset om I ønsker tre eller ti retter. Alle vores menuer tager udgangspunkt i sæsonens råvarer.

Vi har altid mange forslag til menuen til din konfirmationsfest, men vi tilrettelægger naturligvis menuen fuldstændig, som I vil have den. 

Vi sørger desuden for bordopdækningen og servering/oprydning i festlokalet, hvor I naturligvis er med til at bestemme farvetema (servietter, stearinlys og blomster).

  Velkomstdrink

Forret

Hovedret

Dessert

Kaffe/the

Natmad

kr.510,-
per kuvert
 
Tilkøb
Drikkevarer ad libitum til ovennævnte arrangement
Husets vine, øl og sodavand under middagen
Scroll to Top