PRIVATFEST

Med bøgeskoven som baghave og Skanderborg sø  som forhave – Får I her muligheden for at holde fest i Søhøjlandets skønneste natur. Huset ligger midt i Skanderborg skov og er en flot bjælkehytte bygget under 2.verdenskrig. Beliggenheden lægger op til en afslappet stemning.

 
Vi tilbyder 2 pakkeløsninger mht. fest:
 
Pakkeløsning 1:
Leje af festlokale inkl. 16 værelser & vandrerkøkkenet. Her har du muligheden for at leje en del af vandrerhjemmet til din fest. Du kan selv stå for mad & drikkevarer. Vores vandrerkøkkenet er udstyret med alt, der skal bruges til fest – til max.75 prs. Det er også en mulighed, at vi leverer maden til jeres fest; ved at tilkøbe Pakkeløsning 2.
 
Pris for leje af festlokale fra lørdag kl.12:00 til søndag kl.12:00                                                                                                                                    DKK 15.000,-
Derudover skal der betales depositum på 5.000,- udover de 15.000,-
 
Pris for leje af festlokale samt værelser fra fredag kl.12:00 til søndag kl.12:00                                                                                                                                    DKK 21.000,-
Derudover skal der betales depositum på 5.000,- udover de 21.000,-
 
Vær opmærksom på: Vi IKKE forhåndsreserverer leje af lokale mere fra 01.01.2013 - vi arbejder ifølge "Først til mølle princip". Det samme gælder mht. kontrakten, at den skal være godkendt og bekræftet senest 1 uge efter booking.
For mere information omkring Pakkeløsning 2 - se faneblad: Arrangementer --> Mad & Fest.
 
 
Scroll to Top